Transzparens Led

LED transzparens led P3.91 beltéri - Led Import - www.ledfalgyar.hu

Ragyogó vizuális hatás átlátszó üvegfalra, kirakatra, tökéletes felbontásban, akár 3D hatással. Ezt nyújtja a transzparens led, mely napjaink leglátványosabb kivetítő eszköze.

Ez egy speciális megjelenítő eszköz, melynek különlegessége az átlátszóságában és a nagy fényerejében rejlik. Pontosan a nagy fényerő miatt nappali fénynél, üvegfal mögül is tökéletes látványt nyújt. Mindeközben a kivetített képsorok mindkét oldalról élvezhető minőségben láthatók.

A transzparens led vizuális hatása

A transzparens led valósággal rabul ejti az érzékeket. A különleges látvány jól megjegyezhetővé teszi az üzenetet.

A hagyományos ledfal helyett tökéletes választás lehet kirakatokba, illetve üveg térelválasztókhoz. Jól megválasztott képsorokkal nemcsak felkelthetjük, hanem rögzíthetjük az emberek figyelmét. Éppen ezért ez az egyik legmegfelelőbb eszköz a cél eléréséhez.

A transzparens led felhasználási területei

A legkézenfekvőbb felhasználási terület természetesen egy üzlet kirakata, mivel ezzel érhetjük el a legnagyobb láthatóságot kívülről és belülről egyaránt.

A transzparens led gyakori felhasználási területeinek számítanak a rendezvények, kiállítások. Nemcsak reklám- és logóvetítésre, de figyelemfelkeltő hologram hatású videók vetítésére is kiválóan alkalmas, mely méltán nevezhető a figyelemfelkeltés csúcsának.

Szalonokba, plázákba átlátszó üveg térelválasztókhoz is tökéletes megoldás a transzparens led, hiszen bármit kommunikálhatunk általa, mindezt gyönyörű köntösbe csomagolva. Egy hologram hatású videó szinte varázslatként hat az emberekre, és a csoda az áttetszőségben rejlik.

Egyes esetekben pusztán dekorációs célokra is érdemes a transzparens led megoldást választani, hiszen a látvány exkluzívvá varázsolja a környezetet. Művészeti galériákba kifejezetten javasolt megjelenítési mód ez a típusú áttetsző ledfal.

Hogyan lehet a transzparens led ennyire áttetsző?

Bár első ránézésre varázslatnak tűnik, valójában azonban a kitűnő technikai megvalósításnak köszönhető ez a nagyfokú áttetszőség.

A beépített ledek nagyon aprók, ezért szinte láthatatlanok a külső szemlélő számára, akár kirakaton kívülről, akár egy üzlethelyiség belsejéből nézzük azt.

Szinte olyan hatást lehet elérni, mintha a levegőben jelennének meg a képsorok. Pontosan ezért olyan magas a transzparens led hatásfoka.

Könnyű telepítés, átépítés nélkül

A transzparens led telepítése gyors és egyszerű. Semmilyen épületszerkezeti változtatásra nincs szükség.

Mivel a transzparens led vastagsága mindössze 8 mm és a súlya viszonylag alacsony, ezért alkalmas arra, hogy közvetlenül az üveghez legyen rögzítve. Négyzetméterenként mindössze 12 kg terhelést ró az üvegre. A rögzítése speciális ragasztóval történik. Ennyire egyszerű és gyors a telepítés.

A fentiekből látható, hogy ennek az áttetsző ledfalnak kizárólag pozitív tulajdonságai vannak. Érdemes kihasználni, hiszen ma már valódi különlegességre van szükség ahhoz, hogy képesek legyünk megragadni az emberek figyelmét.

Amennyiben valódi figyelemfelkeltő látványosságra vágyik, akkor a transzparens led lesz a legjobb választás.

P3.91 BELTÉRI TRANSZPARENS LED SZ500MM X M1000MM 5NM

LED transzparens led P3.91 beltéri - Led Import - www.ledfalgyar.hu

Az Transzparens Led üvegvezérelt kijelző egyfajta kreatív, ledőlt, rendkívül nagy átláthatóságú képernyő, amely ragyogó vizuális hatást ér el . P3.91 átlátszó led kijelző közvetlenül beilleszthető az üvegfalakra.

Előnyei:

1. Nagyfokú láthatóság

65% átlátható átlátszóság, így kényelmes az emberek belsejében és kívülről átnézni.
A beépített LED-es lámpák nagyon kicsinyek és szinte láthatatlanok az épület kívülről.

2. Kompakt tervezés és könnyű súly

A LED-panel 8 mm vastagsága szinte minden üvegfal építéséhez alkalmas. A tömeg csak 12 kg / m2, és minimálisra csökkenti az üveg falához való terhelést.

3. A telepítés és karbantartás

Nincs szükség épületszerkezet megváltoztatására. A modulokat az üvegfal hátulján ragadhatja meg az általunk bemutatott speciális ragasztó. Mindössze 10 másodperc szükséges egy modul telepítéséhez. Ha bármilyen gondoskodás megtörténik, akkor csak a beltéri használatra van szüksége.

4. Pénz megtakarítása dekorációhoz az építészet számára

Mivel a LED üvegfal teszi az élénk díszítést és reklámot, más lámpákat takarít meg az épület megvilágítására.

5. A széles alkalmazási terület

Az üvegfal LED-es képernyő alkalmazható bárhol az üvegfal, például a kereskedelmi épület, a mérföldkő, az építészet, a művészeti központ, a bevásárlóközpont, a szupermarketek, a raktárak stb.

1 905 000 Ft / nm Minimum 5 nm rendelése esetén. Érdeklődjön és kérjen egyedi árajánlatot.