Led reklámtábla

A led reklámtábla napjaink legegyszerűbb és leghatékonyabb kommunikációs eszköze az üzletek, vállalkozások és ügyfeleik, illetve vásárlóik között.

Elsősorban a led fényújságot fedi a led reklámtábla fogalma, bár valójában minden eszköz ide tartozik, ami világít és képes kommunikációt közvetíteni.

Led reklámtábla a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig

Válasszunk akár egy egyszínű led fényújságot vagy egy óriási ledfalat, a led reklámtábla mindig jó választás arra, hogy fontos információkat juttassunk célba.

Napjainkban óriási könnyebbség a világító táblákkal kapcsolatban, hogy fényerejük szabályozható, így verőfényes napsütésben is jól láthatók a szövegek, képek, videók. Így könnyedén elérhető, hogy folyamatosan, napszaktól függetlenül képesek legyünk felkelteni az emberek figyelmét.

Led fényújsággal nap mint nap találkozunk, hiszen ma már az üzletek „nyitva” táblái is világítanak. Ez a led reklámtábla alapja. Ezen kívül azonban alkalmasak akciók kommunikálására, de olykor egy egyszerű üdvözlő szöveg is figyelemfelkeltő lehet a vásárlók, ügyfelek számára, hiszen a figyelmességet mindenki kedveli és megjegyzi.

Ennél összetettebb szerkezet egy ledfal, ami világító plakátként is funkcionálhat, de reklámfilmek, videók lejátszására is alkalmas. Rengeteg méretben, alakzatban érhető el kültérre és beltérre egyaránt. A ledfal ma már annyira elterjedt, hogy sok üzletben a belső dekoráció részét képezi.

Led reklámtábla kategóriába tartoznak az autók tetején elhelyezhető tetősínek, melyek mindkét oldalán világító reklámok teszik közhírré a kommunikálni kívánt terméket vagy szolgáltatást.

Led reklámtábla lehetőségei

A led reklámtábla lehetőségeit szinte lehetetlen felsorolni, hiszen ennek csak a képzelet szabhat határokat.

Valójában úgy is fogalmazhatnánk, hogy manapság már szinte kötelező a led reklámtábla használata mindazok számára, akik szeretnék, hogy a kommunikálni kívánt gondolatok valóban célba jussanak. Ennek eléréséhez figyelemfelkeltő eszközre van szükség. Ehhez ma már nem elegendő egy plakát vagy egy művészien megalkotott cégtábla. Ha a mondanivaló színesen világít, esetleg mozog, azzal már jó eséllyel elérjük a kívánt hatást.

Túl az online marketingen

Annak ellenére, hogy félig-meddig online világban élünk, az online marketing nem elegendő egy üzlet népszerűsítéséhez. A fizikailag jelenlévő reklám eszközök, például egy led reklámtábla nem helyettesíthető semmi mással.

Bármely korosztály számára szeretnénk kommunikálni, ők az utca embereinek részét képezik. Miért hagynánk ki azt a lehetőséget, hogy az utcán kommunikáljunk számukra? Tegyük ezt érdekesen, színesen, így lesz figyelemfelkeltő.

A led reklámtábla óriási előnye, hogy bármilyen méretben és színben, bárhová telepíthető, kültérre és beltérre egyaránt. A fényerő szabályozhatóságának köszönhetően ragyogó napsütésben is jól látható. Kis helyet foglal és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Led reklámtábla segítségével egyszerűen tudathatjuk a nyitvatartási időt, az akciós termékeket és szolgáltatásokat, illetve egyéb fontos információkat. Tegye Ön is jól láthatóvá mondanivalóját!

Akár egyedi méretre gyártás, rövid határidővel

12 hónap garanciával. 

Hirdesse cégét, termékeit, a folyamatosan változó akciókat és bármit, amit a vásárlók tudtára szeretnének hozni!

  • Profi, programozható LED fényújság, mellyel különleges szaktudás nélkül, hirdetheti cégét.
  • A kijelzőn megjelenítendő feliratok számítógép segítségével egyszerűen és gyorsan betölthetőek a tábla memóriájába.
  • A karakterek száma nem limitált, betűtípusokat, ékezetes betűket, villogó és futó kereteket is beállíthatsz, változtathatod a futó szöveg sebességét, de akár meg is állíthatod.

Tulajdonságok:

  • Profi, programozható, egysoros LED tábla (KÜLTÉRRE és BELTÉRRE)
  • Belső memória, programozható, felülírható (USB pendrive programozás)
  • Változtatható betűtípus, futó vagy villogó effektek
  • Korlátlan karakterszám
  • LED színe: RGB