Led fényújság

Ledfényújság piros - Led ImportA led fényújság alkalmas arra, hogy napjaink információáradatában valóban képesek legyünk eljuttatni az üzenetet az emberek számára.

Rengeteg inger éri nap mint nap az embereket, ezért az évek során szinte mindenkiben kialakult valamilyen szintű reklámvakság, melyet muszáj áttörni, ha szeretnénk célba juttatni mondanivalónkat. Ehhez ma már nem elegendő egy ötletes reklámszöveg, annak világítania, mozognia kell ahhoz, hogy az emberek észrevegyék. Éppen erre alkalmas a led fényújság.

Led fényújság beltérre és kültérre egyaránt

A technológiai fejlődésnek köszönhetően egy led fényújság ma már kültéren is elhelyezhető, hiszen időjárásálló kivitelben is kapható.

Üzletére felhívhatja a figyelmet nyitvatartási időn kívül is, hiszen akár éjszaka az üzlet homlokzatáról is kommunikálhat led fényújság segítségével. A kültéri típusok ellenállnak a hidegnek és a csapadéknak is, így az akkor is bevételt termel Önnek, amikor pihen.

Változatos színek és formák

A led fényújság egyedivé tehető, nemcsak a felirat tartalma, de külalak tekintetében is.

A led fényújság típusok négy különböző, piros, zöld, kék vagy fehér színben választhatók, valamint lehetőség van hétszínű színes led fényújság használatára is. Miért ne térnénk el a megszokottól, ha ez lehetséges?

A betűtípusok is változtathatók, valamint a szöveg kerete is beállítható villogóra vagy futó keretre, mely egy újabb figyelemfelkeltő elem. Az sem utolsó szempont, hogy a karakterek száma nincs korlátozva, ráadásul a futó szöveg sebessége is lelassítható, hogy könnyebben olvashatóvá váljon. Rövid szövegek esetén nincs is szükség futó szövegre, hiszen az akár meg is állítható.

Könnyen használható led fényújság

A led fényújság népszerűségét az is erőteljesen elősegíti, hogy könnyen használható, nem szükséges hozzá semmilyen szaktudás.

A led fényújság belső memóriával rendelkezik, melynek tartalma könnyedén változtatható. Akár pendrive, akár egyéb eszköz vagy vezeték nélküli eszköz segítségével. Könnyen módosítható a szöveg tartalma, a betűtípus, valamint a keret és egyéb effektek, továbbá a szövegfutás sebessége.

Led fényújság felhasználási területei és méretei

A led fényújság felhasználási területei nem ismernek határokat. Szinte bármilyen információ kommunikálására alkalmas éjjel-nappal.

Pontosan a felhasználási területek sokrétűsége miatt nagyon sok méretben megrendelhető a led fényújság, továbbá igény esetén egyedi méret is kérhető.

Legyen szó akár a nyitvatartási idő közléséről, akciók kommunikálásáról vagy fontos tudnivalókról, a led fényújság minden esetben jó döntés. Olyan területekre különösen ajánlott, ahol a vásárlók, illetve ügyfelek várakozásra kényszerülnek, hiszen akarva-akaratlanul is elolvassák a villogó, futó feliratokat, akár többször is.

Ne hagyja ki a lehetőséget! Kommunikáljon korszerűen led fényújság segítségével!

Akár egyedi méretre gyártás, rövid határidővel.

12 hónap garanciával.

Hirdesse cégét, termékeit, a folyamatosan változó akciókat és bármit, amit a vásárlók tudtára szeretnének hozni!

  • Profi, programozható LED fényújság, mellyel különleges szaktudás nélkül, hirdetheti cégét.
  • A kijelzőn megjelenítendő feliratok számítógép segítségével egyszerűen és gyorsan betölthetőek a tábla memóriájába.
  • A karakterek száma nem limitált, betűtípusokat, ékezetes betűket, villogó és futó kereteket is beállíthatsz, változtathatod a futó szöveg sebességét, de akár meg is állíthatod.

Tulajdonságok:

  • Profi, programozható, egysoros LED tábla (KÜLTÉRRE vagy BELTÉRRE)
  • Belső memória, programozható, felülírható (USB pendrive vagy wifi programozással)
  • Változtatható betűtípus, futó vagy villogó effektek
  • Korlátlan karakterszám
  • LED színe: Piros, Fehér, Zöld, Kék.